regional-utveckling

Region Östergötland

Dansens vecka i Östergötland

Pågår hela veckan

Den 22 - 29 april digitalt

Götabibliotekens dansutmaning

Är du redo att vara med på vår dansutmaning?
Under Dansens vecka i Östergötland vill vi bjuda upp till dans i en rolig utmaning. Spela in din egen dansvideo på Instagram till låten vi valt och ha möjlighet att vinna fina priser. Du kan vinna en danskurs hos Dansakademin i Linköping, publikbiljetter till den spännande danstävlingen Skapa Dans eller ett fint bokpaket med böcker om dans.

Gör såhär:

  1. Filma dig själv när du dansar i max 1 minut till låten Good morning av Max Frost på Instagram Reel. Dansa själv eller tillsammans med en kompis.
  2. Gör dansen till en berättelse, till exempel genom att klä ut dig till en favoritkaraktär eller genom att dansa på ett berättande sätt. Du väljer själv hur och vad du berättar. Var kreativ och visa upp din unika stil!
  3. Publicera din Reel på Instagram och tagga #götasdansutmaning och #dansensvecka2023 för att vara med i tävlingen.

Efter Dansens vecka i Östergötland väljer juryn tre vinnande bidrag.

De vinnande bidragen publiceras sedan på Götabibliotekens Instagram-konto. Du som vunnit kan då kontakta oss på mailadressen hanna.nykvist@mjolby.se så får du mer information. Tävlingen avslutas den 30 april. De vinnande bidragen publiceras ett tag därefter. Håll utkik! Det är helt gratis och vara med!

När: 22-29 april

Var: Var som helst!

Kostnad: Gratis

Arrangör: Götabiblioteken i Mjölby och Kinda

Region Östegötlands logotyp

Dansens vecka

Sociala medier