folktandvarden

Välkommen till Folktandvården

Har du frågor som rör din tandvård? Kontakta din klinik!

Hitta min klinik på 1177.se

När blir jag kallad?

Undrar du när det blir din tur att komma till oss?

Läs mer om tid hos tandvården

Frisktandvård

Vill du skaffa eller säga upp ett abonnemang? Har du frågor om dina betalningar? Eller undrar du bara hur det fungerar?

Läs mer om frisktandvård

Om du inte är nöjd

Om du inte är nöjd med den tandvård eller det bemötande du fått hos oss har du rätt att klaga och lämna synpunkter.

I första hand ska du vända dig till din klinik med synpunkter och klagomål.

Lämna synpunkt online

Du kan också lämna synpunkt eller klagomål via webben, genom att gå till den aktuella klinikens sida på 1177.se Länk till annan webbplats.. På mottagningens sida väljer du e-tjänsten Synpunkter och klagomål. Då kommer du till ett formulär som du kan fylla i.

Du behöver inte tala om vem du är när du lämnar dina synpunkter, men då kan vi inte heller svara dig. Skriv din e-postadress eller ditt telefonnummer om du vill att vi ska svara. Då kontaktar vi dig inom fyra veckor.

Logotyp för 1177 vårdguiden

Du vet väl om att du enkelt kan sköta din bokningar direkt via 1177.se?
Logga in med elektronisk legitimation för att boka, boka om eller boka av tider.

Logga in på 1177.se Länk till annan webbplats.

En tandläkare som arbetar i ett behandlingsrum

Jobb och karriär

Vill du vara med oss på resan mot framtidens tandvård? Med oss kan du växa i din yrkesroll hela arbetslivet. Välkommen med din ansökan!

Se lediga jobb

Nyheter

  • Sommarjobb för tandvårdsstudenter Nu kan du som studerar till ett tandvårdsyrke söka sommarjobb hos oss. Här finns tillfällen på både större och mindre kliniker att möta patienter, lära känna kollegor och suga åt sig kunskap.
  • Information till dig som varit patient hos Folktandvården Lambohov Med anledning av att mottagningen i vår tandvårdstrailer upphört så får du välja en ny vårdgivare. Du har fått ett brev till din digitala eller fysiska brevlåda med mer information.
  • Så jobbar vi för att öka tillgängligheten Folktandvårdens uppdrag är att säkerställa att patienter med stora behov får vård först. Samtidigt vill vi erbjuda tillgänglighet även för patienter med lägre behov – en svårlöst ekvation, men ett tydligt planeringsverktyg har hjälpt oss en bra bit på vägen.
  • Ny forskning om rotfyllningar Nu inleder Folktandvården en forskningsstudie om alternativ till traditionella rotfyllningar. Beroende på resultatet kan det medföra kortare behandlingstider för patienter som lider av tandvärk.
  • Glöm inte att kolla digitala brevlådan Har du aktiverat en digital brevlåda? Då är det dit alla dina kallelser kommer, från oss och från andra verksamheter i Region Östergötland.
Till startsidan för Folktandvården Östergötland

En del av Region Östergötland

Folktandvården Östergötland

Region Östergötland
581 91 Linköping
Organisationsnummer:
23 21 00-0040

Sociala medier